Caesar Salade Wraps met Kip

Caesar Salade Wraps

Zien deze caesar salade wraps met kip er niet heerlijk uit? De caesarsalade is een van mijn favoriete salades. De heerlijke combinatie van stukjes kipfilet met knapperige sla, een gekookt eitje en parmezaanse kaas is om te smullen. Daarom besloot ik er een lekkere combi van te maken voor de vulling van een tortillawrap. Perfect als lunch of een lichte avondmaal.

Bereiding Caesar Salade Wraps

Snijd de kipfilet in reepjes/plakjes. Kruid deze met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze dan vervolgens goudbruin in een koekenpan. Kook ondertussen de twee eieren middelhard.

Meng de mosterd, mayonaise, zure room en citroensap met elkaar in een kommetje. Smeer dan alle wraps in met de dressing. Verdeel de romaine salade over het midden van de wraps. Leg hier de stukjes kipfilet bovenop. Snijd de eieren in stukjes en verdeel deze vervolgens over de kipfilet, samen met de Parmezaanse kaas. Rol dan de wraps op en jouw heerlijke lunch is klaar.

Geniet van deze heerlijke wraps!

Caesar Salade Wraps

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunch
Deel:

Laat gerust een reactie achter