Recept

Caesar Salade Wraps met Kip

Caesar Salade Wraps
Caesar Salade Wraps met Kip

Zien deze caesar salade wraps met kip er niet heerlijk uit? De caesarsalade is een van mijn favoriete salades. De heerlijke combinatie van stukjes kipfilet met knapperige sla, een gekookt eitje en parmezaanse kaas is om te smullen. Daarom besloot ik er een lekkere combi van te maken voor de vulling van een tortillawrap. Perfect als lunch of een lichte avondmaal.

Bereiding Caesar Salade Wraps

Snijd de kipfilet in reepjes/plakjes. Kruid deze met de peper, zout en paprikapoeder. Bak dan de kipfilet goudbruin in een koekenpan met een beetje olie. Kook ondertussen de twee eieren middelhard. Meestal duurt dit ongeveer 8 minuten.

Dan gaan we door met de dressing. Meng de mosterd, mayonaise, zure room en citroensap met elkaar in een kommetje. Smeer dan alle wraps in met het sausje. Was de Romaine sla en snijd het kontje van de sla. Verdeel de Romaine sla over het midden van de wraps.

Wanneer de kipfilet gaar en goudbruin is, leg je de stukjes kipfilet boven op de sla op de wraps. Snijd de eieren in stukjes en verdeel deze vervolgens over de kipfilet. Als laatste strooi je de Parmezaanse kaas over de wraps. Rol dan de wraps op en jouw heerlijke lunch is klaar.

Geniet van deze heerlijke wraps!

Meer wraps voor de lunch? Kijk dan eens op deze pagina.

Caesar Salade Wraps

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunchLunchwraps