Recept

Cannelloni met Kip, Ricotta en Spinazie

Cannelloni met Kip, Ricotta en Spinazie
Cannelloni met Kip, Ricotta en Spinazie

Deze cannelloni met kip, ricotta en spinazie is een perfecte ovenschotel voor een doordeweekse dag. Cannelloni zijn gevulde lasagne rolletjes en is zeker niet moeilijk om te maken. Wij hebben al eerder een heerlijke versie van dit pastagerecht online zet. Toen vulden wij de cannelloni met gekruid gehakt en spinazie. Dit keer dus een romige versie met kipfilet. Een klassieke combinatie, die bij ons thuis reuze in de smaak valt. Ondertussen hebben wij hem al tientallen keren gemaakt en nu kunnen jullie ook genieten van deze heerlijke maaltijd!.

Bereiding van de Cannelloni met Kip

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze vervolgens in een koekenpan met een beetje boter. Voeg dan de spinazie en ricotta toe aan de kip en bak dit mee. Kruid het gerecht met de peper en zout. Eventueel kun je de kip van te voren ook een beetje kruiden met kip kruiden.

Pak dan een lasagne blad en verdeel het kip spinazie mengsel in het midden van het blad. Rol vervolgens het lasagne blad dicht en leg deze in een ovenschaal. Herhaal dit tot de vulling en/of de lasagne bladen op zijn. Leg alle gevulde lasagne rolletjes naast elkaar in een ovenschaal en verdeel hier dan een beetje geraspte mozzarella overheen.

Plaats de ovenschaal in de oven en bak de cannelloni met kip in 17 minuten af.

Geniet van deze heerlijke maaltijd!

Cannelloni met Kip, Ricotta en Spinazie
Cannelloni met Kip, Ricotta en Spinazie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta GerechtenVlees Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter