Recept

Cheesy Knoflookbrood

cheesy knoflookbrood

Ons knoflookbrood is een van de populairste recepten op de blog. Wat ons betreft is dit een van de lekkerste knoflookbroden, die wij kennen. Kaas en knoflookbrood gaat super goed met elkaar. Daarom is ons succesrecept ge-upgrade naar een ontzettend lekkere cheesy knoflookbrood. Voor dit heerlijke brood hebben wij mozzarella en cheddar gecombineerd, waardoor er een erg lekkere kaaslaag ontstaat. Beide kazen smelten erg goed en passen perfect bij de knoflook en peterselie. Een pluspunt van dit recept is dat het snel en makkelijk te maken is. Binnen no-time heb jij dit op tafel staan en kun je ervan genieten. Dit knoflookbrood met kaas is het lekkerste dat je ooit geproefd hebt!

Bereiding van dit heerlijke cheesy knoflookbrood

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Wij beginnen met het maken van de kruidenboter. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van roomboter, die op kamertemperatuur is. Snijd de peterselie fijn en hak de knoflook zeer fijn. Door een snufje zout toe te voegen aan de knoflook, kan je er een knoflookpasta van maken. Meng de gezouten knoflook met de peterselie en de roomboter tot je een kruidenboter hebt.

Snijd het stokbrood door de helft (in de lengte). Meng de cheddar en de mozzarella door elkaar. Smeer de kruidenboter over het stokbrood. Verdeel de kaas over de kruidenboter op het brood.

Bak het stokbrood af in het midden van de oven tot de kaas is gesmolten. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Snijd het in stukken en laat het kort afkoelen. Serveer met bijvoorbeeld een lekker soepje.

Enjoy!

cheesy knoflookbrood
cheesy knoflookbrood
cheesy knoflookbrood
cheesy knoflookbrood

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrelVoorgerechtenBijgerechten

Laat gerust een reactie achter