Begin je dag fris en fruitig met onze chiapudding met framboos en citroen. Dit recept combineert de zure smaak van citroen met de zoete frisheid van frambozen. Perfect als ontbijt of gezonde snack. Eenvoudig te maken en boordevol smaak, het is een ideale keuze voor iedereen die houdt van een gebalanceerde en heerlijke start van de dag.
Bereiding van Chiapudding met Framboos en Citroen
Wij beginnen met het maken van de frambozen compote. Plaats de frambozen (bevroren of vers) in een pan met een eetlepel Ahorn Siroop en een klein beetje water. Laat dit vervolgens goed inkoken tot de frambozen uit elkaar vallen.
Hierna maken we de frambozenmelk. Plaats de gewassen frambozen in een kom en prak de frambozen fijn. Voeg de amandelmelk, vanille-extract, citroensap, citroenrasp en de Ahorn Siroop toe. Mix het goed door elkaar en voeg dan de chiazaden toe.
Plaats de jam en de chiapudding in de koelkast om op te stijven.
De volgende dag kunnen we de chiapudding afmaken. Schep een eetlepel van de frambozen compote in de glaasjes en vervolgens schep je de chiapudding er bovenop. Voor decoratie op de chiapudding kan je eventueel nog wat extra citroenrasp, verse frambozen en een vers muntblaadje gebruiken.
Laat gerust een reactie achter