Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa

Deze pitabroodjes zijn erg lekker, fris en zo gemaakt. Wij eten ze geregeld in het weekend. Vaak op de zondag heeft Shanna, na een lange voetbaldag, weinig zin om uitgebreid te koken maar wil ze toch nog iets gezonds binnen krijgen. Daar zijn deze pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa echt ideaal voor. Ze zijn een mooie combinatie tussen snacken en gezond eten. Enjoy!

Bereiding

Bak de pitabroodjes af in de oven of in een broodrooster. Kijk op de verpakking voor aanwijzingen.

Snijd de kipfilet in blokjes en kruid deze met de paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout. Pak een koekenpan en verwarm deze met een beetje olijfolie erin. Bak dan de kipfilet tot het goudbruin is.

Snijd ondertussen de komkommer en feta alvast in kleine stukjes. De tomaatjes mag je in kwartjes snijden. Meng dan de groente en feta met de eetlepels knoflooksaus.

Wanneer de kip klaar is, kun je de broodjes gaan vullen. Meng de griekse salsa met de kip en vul de pitabroodjes hiermee.

Eet smakelijk.

Chicken in the pocket

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelAvondetenVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter