Recept

Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa

Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa
Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa
Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa

Deze pitabroodjes zijn erg lekker, fris en zo gemaakt. Wij eten ze geregeld in het weekend. Vaak op de zondag heeft Shanna weinig zin om uitgebreid te koken maar wil ze toch nog iets gezonds binnen krijgen. Daar zijn deze pitabroodjes met kip en Griekse salsa echt ideaal voor. De broodjes zijn goedgevuld met gekruid kip, cherry tomaatjes, komkommer en feta. Daarnaast zit er lekker een beetje knoflooksaus erbij voor extra smaak. Het gerecht is helemaal ideaal omdat het erg makkelijk is en met een kwartiertje op tafel kan staan. Perfect voor een zondagavond!

Bereiding van de pitabroodjes met kip en Griekse salsa

Bak de pitabroodjes af in de oven of in een broodrooster. Kijk op de verpakking voor aanwijzingen.

Snijd de kipfilet in blokjes en kruid deze met de paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout. Pak een koekenpan en verwarm deze met een beetje olijfolie erin. Bak dan de kipfilet tot het goudbruin is.

Snijd ondertussen de komkommer en feta alvast in kleine stukjes. De tomaatjes mag je in kwartjes snijden. Meng dan de groente en feta met de eetlepels knoflooksaus.

Wanneer de kip klaar is, kun je de broodjes gaan vullen. Meng de griekse salsa met de kip en vul de pitabroodjes hiermee.

Eet smakelijk

Liever pitabroodjes gevuld met kipshoarma? Kijk dan eens op deze pagina. Ook hebben wij vega pitabroodjes gevuld met gekruide kikkererwten. Een dikke aanrader!

Pitabroodjes met Kip en Griekse Salsa

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter