Deze chocolade overnight oats willen wij bijna elke dag wel eten als ontbijt. Zo ontzettend lekker! De laatste tijd zijn wij helemaal fan van deze ontbijtjes. Een avond van te voren maken wij het al klaar en bewaren het in de koelkast. Zo hebben we altijd een voedzaam en lekker ontbijtje de volgende dag klaar staan. Je kunt qua smaak kun je alle kanten op, maar deze variant met bosbessen is wel echt favoriet. Daarom delen wij graag het recept met jullie, zodat jullie net zo lekker kunnen genieten!
Bereiding van Chocolade Overnight Oats met Bosbessen
Plaats de havervlokken, chiazaad, lijnzaad en cacaopoeder in een kom en meng het. Voeg vervolgens de pindakaas, honing en amandelmelk toe. Roer alles goed door elkaar zodat alles goed vermengd . Vervolgens voeg je de chocolate chips en bosbessen toe aan het mengsel en roer alles nogmaals goed door elkaar.
Plaats dan de kom in de koelkast of schep de overnight oats alvast in een klein glas. Om van het ontbijtje te kunnen genieten moet je er eerst een nachtje overheen laten gaan. Dan kun je de volgende ochtend lekker genieten van dit overheerlijke ontbijtje. Versier het glaasje nog eventueel met wat extra chocolate chips en bosbessen en enjoy!
Eet Smakelijk!
Andere lekkere ontbijtjes? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.
Laat gerust een reactie achter