Chocolade Pecankoekjes

Heerlijke zachte chewy koekjes gevuld met de lekkere crunchers van Australian Homemade. Voor deze koekjes gebruikten wij hun pecannoten omhuld met Milk Cocoa. Binnen een half uur heb jij deze verrukkelijke traktatie op tafel getoverd. De perfecte guilty pleasure voor je gasten, collega’s of natuurlijk gewoon voor jezelf!

Bereiding

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Weeg alle ingrediënten af. Meng de bloem, bakpoeder en zout met elkaar in een grote kom. Voeg dan de suiker, vanille extract en eieren toe. Kneed alle ingredienten goed door elkaar. Voeg als laatste de roomboter toe en kneed ook dit er doorheen. Snijd de pecan crunchers in stukjes en meng deze door het koekjesdeeg.

Bekleed een bakblik met bakpapier. Vorm kleine bolletjes van het koekjesdeeg en plet deze op het bakpapier. Wij haalden hier ongeveer 15 grote koekjes uit. Mocht je liever kleinere koekjes willen dan kun je ongeveer 20 koekjes uit dit deeg halen.

Plaats het bakblik in de oven en bak de koekjes 20 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.

Haal ze uit de oven. Nu kun je lekker genieten van deze ovenheerlijke koekjes. Zowel warm als koud erg lekker!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureKoekjesZoeternij
Deel:

2 reacties op “Chocolade Pecankoekjes”

Laat gerust een reactie achter