Recept

Chocolade Vlechtbroodjes

Vlechtbroodjes
Chocolade Vlechtbroodjes

Liefhebbers van Nutella opgelet! Wij hebben weer een heerlijk chocolade ontbijt recept voor jullie: Chocolade Vlechtbroodjes. Deze vlechtbroodjes moet je echt eens een keer gemaakt hebben. Ik beloof jullie dat ze er ingewikkelder eruit zien dan dat het is. En het resultaat…….. het liefste eet je alle broodjes zelf op.

Bereiding

Rol het croissantdeeg uit en snijd het deeg in drie stukken (via de naden). Als je croissantjes gaat maken, zou je de rol verdelen over 6 gelijke driehoekjes. Wij laten twee driehoekjes bij elkaar zodat er drie rechthoeken ontstaan. Druk de naden in de rechthoekjes bij elkaar zodat er geen gaatjes meer zijn.

Smeer één eetlepel Nutella uit op een rechthoek en rol deze via de lange lengte op. Vervolgens snijd je het rolletje door de lengte in (houd 2 centimeter aan de bovenkant over) zodat je twee stukjes hebt die je kan vlechten. Draai de slierten om elkaar heen tot aan het einde, waardoor het broodje op een vlecht gaat lijken. Herhaal dit dan met de overige twee stukken croissantdeeg.

Plaats de broodjes in de oven en bak ze mooi goudbruin binnen 15 minuten.

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureOntbijt

Laat gerust een reactie achter