Recept

Chocolademelk Lollies

Chocolademelk Lollies

Wij genieten altijd van een heerlijke kop warme chocolade melk. Lekker voor de openhaard zitten met een grote beker vol marshmallows en gesmolten chocolade. Dat vinden wij nou echt het mooiste moment tijdens deze koude winterdagen. Voor deze momenten hebben wij chocolademelk lollies gemaakt. Super simpel en veel lekkerder dan een zakje met poeder!

Tip: De lollies zijn ook erg leuk om cadeau te geven!

Bereiding van de Chocolademelk Lollies

Voor het maken van deze chocolade lollies zijn wij van 4 pure en 4 melk chocolade lollies uitgegaan. Mocht je alleen van puur of alleen van melk houden, kun je de chocolade per smaak verdubbelen.

We beginnen met het smelten van de chocolade. Elke smaak chocolade smelt je apart in een Au Bain Marie of in de magnetron. Zodra de chocolade gesmolten is, giet je deze in de ijsklontenvorm. Verdeel dan de mini marshmallows over de chocolade. Laat de chocolade ongeveer 5 minuten afkoelen voordat je de lollie stokjes erin prikt. Op deze manier blijven de stokjes mooi rechtop staan. Plaats de vorm vervolgens een uur in de koelkast zodat de chocolade geheel hard word. Na een uurtje zijn ze helemaal ready voor gebruik. Warm een beker melk op, ongeveer 200 ml,  en plaats de lollie erin. Langszaam zal de lollie smelten en heb je zelf een heerlijke warme chocomelk gemaakt.

Klinkt goed hè!

Enjoy!

Eens trek in chocolade melk met rode wijn? Kijk dan naar dit recept.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureDrankjesNon Alcoholische DrankjesKleine LekkernijenZoetigheid en Bakrecepten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter