Chocolate Chip Cookies

Eindelijk, een perfect recept voor chocolate chip cookies! Het heeft eventjes geduurd en we hebben verschillende samenstellingen geprobeerd, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit recept voor de lekkerste koekjes zorgt. Heerlijke chocolade koekjes, die knapperig zijn van buiten en lekker zacht van binnen. Lekker voor bij de koffie en thee en binnen 15-20 minuutjes gemaakt.

Bereiding Chocolate Chip Cookies

Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is en verwarm de oven alvast voor op 225 graden.

Klop in een kom de boter en suiker tot een romige massa. Voeg dan het ei toe en meng alle ingrediënten goed met elkaar. Meng dan de bloem, zout en bakpoeder door de botermassa. Blijf kloppen tot alles goed gemengd is. Snijd dan de chocolade in grove stukjes. Voeg deze aan het koekjesdeeg toe en kneed het erdoorheen. Plaats dan het koekjesdeeg 20 minuutjes in de koelkast om te koelen.

Bekleed dan een bakblik met bakpapier. Draai balletjes van het koekjesdeeg. Leg deze allemaal op de bakplaat. Zorg ervoor dat de koekballetjes voldoende ruimte om zich heen hebben, omdat ze nog zullen uitlopen.

Plaats het bakblik in de oven en bak de koekjes 10-12 minuten mooi goudbruin. Laat de koekjes vervolgens nog eventjes afkoelen op het rooster.

Als resultaat heb je heerlijke chocolate chip cookies!

Geniet ervan!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureKoekjes
Deel:

Laat gerust een reactie achter