
Een cocktaildipsaus is heel erg gemakkelijk te maken. Je hoeft alleen maar als basis een roomsoort te kiezen, zoals zure room of yoghurt en dit dan vervolgens op smaak te brengen met kruiden en specerijen. We hebben hier een ideale dipsaus waar je bijvoorbeeld chips of groente in kunt dippen.
Het maken van de Cocktaildipsaus
Klop de zure room eventjes los en meng dit eerst met de mayonaise. Voeg vervolgens één voor één de kruiden toe en breng de dip voor de rest op smaak met chilipoeder. Op deze manier kan je het zo pittig maken als je wilt.
Serveer het met een bakje naturel chips of, als je het kan vinden, zure room chips.
Dippen maar!
Deze dip is ook heerlijk met groente zoals paprika, wortel en komkommer of voor bij de BBQ!

Ik zou graag wat recepten willen hoe je een saus je kan maken voor Bij de vis ( kabeljauwfilet)
Hi Edith!
Bedankt voor je suggestie! Het is inderdaad erg handig om te weten hoe je de lekkerste sausjes kan maken voor bij je vlees of vis. We gaan er werk van maken en hopen je binnenkort te kunnen verblijden met een mooi recept.
Groetjes,
De Kokende Zussen
Hoi,
Bedankt vd lekkere recepten. Is het miss mogelijk om een link vh delen vd recepten erbij te plaatsen (voor bijv. whatsapp etc.)?
Alvast bedankt!
Groetjes,
Martine
Hoi Martine,
Wat een goede suggestie, wij zullen er naar kijken hoe we dit op de site kunnen programmeren.
Hopelijk kun je evengoed deze lekkere recepten delen door de hyperlink te sturen of het delen knopje op jouw mobiel te gebruiken.
Nogmaals bedankt!
Groetjes Shanna, Kheira en Selma