Recept

Cookie Dough – Eetbaar Koekjesdeeg

cookie dough

Cookie Dough, mmmm daar kunnen we echt niet vanaf blijven. Deze koekjesdeeg is volkomen ‘Safe to Eat’, omdat hier geen eieren inzitten en er dus ook geen kans op salmonella is. Dit recept is zeker simpel om te maken, vandaar dat hij ook zo kort is. Dus als je even flink wil zondigen, heb je in een handomdraai deze koekjesdeeg gemaakt.

Bereiding van de Cookie Dough

Snijd de chocolade in kleine stukjes.

Weeg alle ingrediënten grondig af. Meng als eerste alle droge ingrediënten in een kom en voeg vervolgens de yoghurt, boter en vanille-extra toe. Mix dan alles goed met elkaar aan de hand van een mixer. Dit duurt ongeveer 5 à 10 minuten.

Nu is het klaar om gegeten te worden, zo simpel kan een heerlijke zoete snack zijn. Je kunt deze heerlijke eetbare koekjesdeeg ook gebruiken om er bijvoorbeeld deze lekkere bonbons te maken. Op deze manier heb je in een mum van tijd een lekkere traktatie voor bij de koffie/thee, wanneer je onverwachts visite krijgt. Mijn collega’s waren er in ieder geval dol op!

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureKoekjesZoeternij
Deel:

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter