Recept

Courgettesoep met Gerookte Zalm

Courgettesoep met Gerookte Zalm

Zelf soep maken is niet alleen ontzettend makkelijk maar ook onwijs lekker. Voor een heerlijke soep heb je namelijk geen zakjes nodig. Heerlijke verse groente, bouillon en eventueel wat room en kruiden doen het werk. Super makkelijk, erg gezond en zoveel lekkerder. Met dus maar een paar ingrediënten zet je deze courgettesoep met gerookte zalm al op tafel! Deze soep is lekker romig en de gerookte zalm past onwijs goed bij de smaak van de courgette. Lekker met een stukje stokbrood erbij en je hebt weer een top maaltijdje gemaakt.

Bereiding Courgettesoep met Gerookte Zalm

Snijd de courgettes in kleine stukjes. Pers een knoflookteentje en snipper de uien. Bak vervolgens de courgettes, knoflook en uien in een pan. Zet de pan op een laag vuurtje, zodat de courgette lekker kan sudderen en heerlijk zacht kan worden. Wanneer de groente zacht is geworden, voeg je de groentebouillon toe. Breng dit aan de kook. Laat dit een paar minuten doorkoken.

Voeg de Crème fraîche toe en pureer de soep tot een gladde substantie. Dit kan je ook eventueel doen met een keukenmachine.
Nu is de soep klaar. Garneer het met gerookte zalmsnippers.

Eet smakelijk!

Tip: lekker met een stokbroodje kruidenboter!

Trek in een andere soep? Kijk dan op deze pagina. Hier hebben wij nog veel meer andere heerlijke soepen voor jullie.

Courgettesoep met Gerookte Zalm
Courgettesoep met Gerookte Zalm
Courgettesoep met Gerookte Zalm
Courgettesoep met Gerookte Zalm

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondSoepen

Reacties (3)

Laat gerust een reactie achter