Recept

Couscous Salade met Gegrilde Aubergine

Couscous Salade met Gegrilde Aubergine

Deze couscous salade met gegrilde aubergine, feta en cherrytomaten is een perfecte maaltijd als je graag vegetarisch eet. Met dit recept zet je binnen een handomdraai een lekkere en ook gezonde maaltijd op tafel.

Bereiding van de Couscous met Gegrilde Aubergine

Wij beginnen met het bereiden van de couscous volgens de beschrijving op de verpakking.

Snijd de aubergine in plakken en gril de plakken met wat olijfolie in een grillpan. Snijd de cherrytomaten door de helft en gril de cherrytomaten vervolgens ook in de pan. Gril daarna ook de pijnboompitten in de pan.

Tijdens het grillen maken wij alvast de dressing voor deze salade. Snijd de knoflook super fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.

Meng de couscous met de tomaten, aubergine, feta en de gegrilde pijnboompitten. Schenk de dressing over de couscous heen. Zorg dat de dressing er goed door is gemengd. Proef of de couscous voldoende op smaak is gebracht. Voeg eventueel wat peper en zout toe voor extra smaak.

Geniet van deze heerlijke couscous salade.

Je kunt dit gerecht zowel warm als koud eten. Je kunt het dus prima een avond van tevoren maken en het de volgende dag als lunch meenemen.

Meer vegetarische recepten? Kijk dan op deze pagina!

Couscous Salade met Gegrilde Aubergine

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVegetarische GerechtenSalades

Laat gerust een reactie achter