Couscous Salade met Kerrie en Spinazie

Couscous Salade met Kerrie en Spinazie

Het is nog eventjes een prachtige nazomer met heerlijke temperaturen. Salades doen het altijd goed tijdens het mooie weer en deze salade is daar geen uitzondering van. Deze couscous salade met kerrie en spinazie is lekker fris en goed op smaak. De kerrie geeft de salade een warme smaak, terwijl de andere ingrediënten de salade heerlijk fris maakt. Puur genieten dus!

Bereiding

Breng 150 ml water aan de kook. Doe in dat water een scheutje olijfolie en wat zout. Haal de pan van het vuur, zodra het water kookt. Voeg dan de 150 gram couscous toe. Binnen een paar minuten zal de couscous gaar zijn. Voeg dan de eetlepel kerrie toe en meng dit goed door de couscous.

Snijd de rode paprika fijn en pers een teentje knoflook. Zet een pan op het vuur met een klein beetje olie en fruit de paprika aan. Voeg op het laatste moment de knoflook toe. Meng dan beide ingrediënten met de couscous in een kom.

Dan snijden we de komkommer, rode ui en feta in kleine stukjes en voegen we deze toe aan de couscous. Als laatste voegen wij de verse spinazie toe aan de salade. Verdeel de couscous salade met spinazie over twee bordjes en geniet van deze heerlijke maaltijd salade.

Perfect voor tijdens de lunch op kantoor, school of gewoon thuis.

Tip: Liever vlees in jouw salade? Voeg dan wat gerookte kip toe, dit past goed bij de spinazie, couscous en kerrie smaak.

Couscous Salade met Kerrie en Spinazie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchMakkelijk & SnelSalades
Deel:

Laat gerust een reactie achter