Recept

Roomkaas Sweet Chili Dip

Roomkaas Sweet Chili Dip
Roomkaas Sweet Chili Dip
Roomkaas Sweet Chili Dip

Mmmmmmm! Deze roomkaas sweet chili dip is geweldig. Ideaal voor op een feestje, verjaardag of gewoon lekker voor jezelf. De dip is romig, fris en een beetje pittig. In een handomdraai heb jij deze roomkaas dip gemaakt dus mocht je een last minute feestje hebben zit je met deze dip altijd goed. Zorg maar dat je genoeg van maakt, want je vrienden en familie zullen er gek op zijn.

Bereiding van de Roomkaas Sweet Chili dip

Bak een grote kom. Meng hier de philadelphia en de crème fraîche in tot deze twee ingrediënten volledig met elkaar gemengd zijn. Schep vervolgens het roomkaas mengels in een andere (laag) kommetje en maar de bovenkant glad met behulp van de achterkant van de lepel.

Pak dan de sweet chilisaus en giet deze over de bovenkant van het roomkaas mengsel. Optioneel, is het ook erg lekker om wat verse basillicum fijn te snijden ten deze bovenop te verdelen. Dit geeft nog meer smaak, maar de dip is zonder ook erg lekker.

Wij eten deze dip altijd met de Sweet Chilipeper Doritos. Een dikke aanrader!

Enjoy!

Meer dips voor chips? Wij hebben een heerlijke guacamole voor bij Nachos, een geroosterde uiendip voor bij naturel chips en een lekkere cocktaildip wat bij elke chips lekker is.

Roomkaas Sweet Chili Dip
Roomkaas Sweet Chili Dip
Roomkaas Sweet Chili Dip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Dips, Sauzen en Smeersels

Een Reactie

Laat gerust een reactie achter