Croque Monsieur

Croque Monsieur

Bij ons thuis zijn ze echt gek op een heerlijke croque monsieur. De Franse, smeuiige variant op de tosti. Rijk belegd met ham en kaas en daarna afgemaakt met de romige bechamelsaus en gruyère kaas. Comfort food op en top! Met dit recept kun jij nu ook genieten van deze heerlijke lunch.

Bereiding van de Croque Monsieur

Verwarm de oven voor op 200 graden en vervolgens begin je het met het maken van de bechamelsaus. Hier kan je het recept vinden voor bechamelsaus.

Rasp de Zwitserse gruyère en beleg de tosti’s rijkelijk met de kaas. Plaats vervolgens ook een plakje ham tussen de twee broodjes en schep de bechamelsaus over de broodjes heen. Eventueel kan je nog wat kaas over de broodjes en de bechamelsaus heen doen.

Plaats de broodjes in de oven voor ongeveer 10 minuten tot het goudbruin is en de kaas gesmolten is.

Bon Appetit!

Croque Monsieur

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Tosti & PaniniLunch
Deel:

Laat gerust een reactie achter