Recept

Crostini met Brie, Honing en Pecannoot

Crostini met Brie
Crostini met Brie, Honing en Pecannoot

Deze crostini met brie, honing en pecannoot is een heerlijke amuse voor een feestelijk diner. Een lekker klein gerechtje, bommetje vol smaak. De crostini’s zijn super makkelijk om te maken en ook snel klaar. Hiervoor hoef je niet uren in de keuken te staan en dat is ook wel eens lekker. Beter kun je je diner niet beginnen.

Bereiding Crostini met Brie, Honing en Pecannoot

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.

Snijd de brie en stokbrood in drie plakjes. Leg de brie op een sneetje stokbrood, druip hier een beetje honing over en versier het dan met stukjes pecannoot.

Plaats de broodjes in de oven en bak ze ongeveer 10 minuten tot dat de brie mooi goudbruin en gesmolten is.

Serveer ze als amuse of als heerlijk hapje tijdens een borrel. 

Enjoy!

Crostini met Brie
Crostini met Brie

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsVoor bij de borrelFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter