Recept

Crostini’s met geitenkaas en aardbeien

Crostini's met geitenkaas en aardbeien

Van crostini’s kunnen wij geen genoeg krijgen. Het is de ideale tapas/ het ideale voorgerechtje tijdens een borrelavondje of diner. Voor dit recept raakten wij geïnspireerd door een heerlijke rosé, die wij laatst dronken. Deze wijn smaakt naar roodfruit, zoals aardbeien, en paart ontzettend goed met zachte geitenkaas. Omdat wij besloten om samen te gaan picknicken bedachten wij een hapje, die goed bij deze wijn zou passen. De combinatie van geitenkaas met aardbeien is hemels! Helemaal met een beetje honing en basillicum op een krokante crostini. Schenk er een heerlijke rosé bij en geniet van deze heerlijke crostini’s met geitenkaas en aardbeien.

Ook gek op crostini’s? Neem dan eens een kijkje bij deze pizza crostini’sencrostini’s met brie en pecan.

Bereiding Crostini’s met geitenkaas en aardbeien

Snijd het stokbrood in grote plakjes. Besmeer ze vervolgens met een beetje olijfolie en grill ze in de pan of onder een grill.

Pak ondertussen de zachte geitenkaas en schep het in een kommetje. Meng de geitenkaas met de andere eetlepel olijfolie, de eetlepel honing en een beetje zwarte peper. Schep alles goed door elkaar en zorg voor een romig geitenkaasmengsel.

Haal vervolgens de plakjes stokbrood van de grill en laat ze een beetje afkoelen. Verdeel dan de geitenkaas over de broodjes.

Snijd de aardbeien in plakjes en leg deze boven op de geitenkaas. Al laatste verdeel je een beetje gesneden basillicum over de broodjes en kun je eventueel nog wat extra honing over de broodjes sprenkelen.

Voilà, geniet van deze heerlijke zomerse crostini’s.

Enjoy!

Crostini's met geitenkaas en aardbeien
Crostini's met geitenkaas en aardbeien
Crostini's met geitenkaas en aardbeien
Crostini's met geitenkaas en aardbeien

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrelTapasLunchBelegde Broodjes

Laat gerust een reactie achter