Recept

Cuban Sandwich

Cuban Sandwich
Cuban Sandwich

Op Cuba genoten wij bijna elke dag wel van een ongelofelijk lekkere sandwich: de Cuban Sandwich. Heerlijk gevuld met ham, kaas, salami, pulled pork en augurken. Eigenlijk de perfecte grilled cheese sandwich. Wij moesten dit gerecht natuurlijk thuis maken en het recept vervolgens met jullie delen. Het brengt ons echt weer even terug naar onze heerlijke tijd op Cuba.

Het maken van de Cuban Sandwich

De broodjes die ze in cuba gebruiken hebben ze hier helaas niet, maar je kan in principe ieder soort brood gebruiken voor het recept. De smaak zal er niet minder om worden. In dit geval hebben we gekozen voor kleine ciabatta broodjes. Deze bakken we niet helemaal af, omdat het straks nog onder de tosti ijzer gaat. Dan moeten de broodjes te knapperig zijn. Snijd alvast de augurken in dunne plakjes in de lengte.

Smeer beide binnenkanten van het broodje in met mosterd en plaats ook aan beide binnenkanten de kaas. Stapel vervolgens een plak ham, de plakjes augurken, de pulled pork en de salami op het onderste broodje. Vouw het broodje dubbel en plaats het onder de tosti ijzer. Je moet het wel een beetje aandrukken. Grill de broodjes tot de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!

Cuban Sandwich
Cuban Sandwich
Cuban Sandwich

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter