Gevulde Dadels met Geitenkaas

Regelmatig genieten wij van een gezellig avondje thuis met een wijntje erbij, Dat wij van lekker eten houden, weten jullie inmiddels al. Tijdens deze avondjes pakken wij uit met de lekkerste borrelplankjes. Deze gevulde dadels met geitenkaas zijn onder andere een van de hapjes die dan op deze plankjes liggen. De combinatie van de zoute spek, romige kaas en zoete dadels is om te smullen. Deze lekkernij is super simpel te maken maar het ziet er luxer uit dan een stukje kaas.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Snijd een dadel voor de helft in over de lange kant. Vul de dadel met een theelepel zachte geitenkaas, Zorg dat het goed gevuld is. Wikkel vervolgens een half plakje ontbijtspek om de dadel. Volg deze stappen bij alle dadels. Plaats de dadels met kaas en spek op een, met bakpapier beklede, bakplaat en plaats ze ongeveer 10-12 minuten in de oven. De hapjes zijn klaar wanneer de spek lekker krokant is en de geitenkaas gesmolten. Laat ze even afkoelen voor gebruik en geniet dan van de heerlijke combinatie van smaken. Yummm, een ware smaak explosie!

Dadels met Geitenkaas
Dadels met Geitenkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter