Recept

Eetbare M&M Koekjesdeeg

Eetbare M&M Koekjesdeeg
Eetbare M&M Koekjesdeeg

Na onze heerlijke chocolate chip koekjesdeeg, hebben wij er nu eenr recept voor eetbare M&M koekjes. Een lekkernijtje waar je van blijft snoepen. Naast M&M’s vind je ook pindakaas in deze variant. Eerlijk gezegd vinden wij deze versie zelfs nog lekkerder! Wij zijn sowieso gek op alles met M&M’s en pindakaas. Daarom vinden wij deze eetbare koekjesdeeg echt een aanrader.

De koekjesdeeg is onwijs makkelijk om te maken. Eigenlijk ben je maar een kleine 10 minuten verwijderd van een heerlijke zoete snack. Ook dit is een van de redenen dat wij hier zo gek op zijn. Mocht je een zoete trek aanval krijgen dan is de oplossing altijd redelijk dicht in de buurt. Vooral omdat de ingrediënten vaak wel in huis zijn, behalve de M&M’s dan. Helemaal top dus!

Bereiding van de Eetbare M&M Koekjesdeeg

Weeg alle ingrediënten grondig af en mix alle ingrediënten in een kom met een mixer. Het duurt ongeveer 5 à 10 minuten om alles volledig gemixt te hebben tot een samenhangend geheel.

Zo simpel is het. Nu kun je genieten van deze heerlijke M&M cookiedough. Je kunt hier ook bonbons van maken of gewoon in de vriezer plaatsen tot je het nodig hebt.

Geniet er van!

Liever koekjes bakken? Kijk dan eens naar dit recept. Het zijn M&M koekjes met pindakaas. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke M&M brownie. Ook een dikke aanrader.

Eetbare M&M Koekjesdeeg
Eetbare M&M Koekjesdeeg
Eetbare M&M Koekjesdeeg

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureKoekjesZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter