Recept

Eton Mess

Eton Mess, een toetje waar je juist een rommeltje van mag maken. Dit Britse toetje bestaat uit slechts 3 ingrediënten. Drie dingen die super lekker zijn, namelijk slagroom, schuimpjes en vers fruit. Het leukste aan dit toetje is dat je er dus een lekker rommeltje van mag maken. Een beetje slagroom, stukjes schuim, wat rood fruit en dat allemaal in een glaasje. In een mum van tijd heb jij deze feestdagen een heerlijk dessert klaar.

Voorbereiding

De schuimpjes kun je natuurlijk gewoon kopen in de supermarkt, maar het is eigenlijk veel lekkerder om ze zelf te maken. Voor dit toetje hebben wij onze basisrecept voor schuimpjes gemaakt. Deze schuimpjes zijn rijk van smaak, maar kosten wel wat tijd en kunnen ruim van te voren worden gemaakt.

Bereiding

Zodra de schuimpjes klaar en afgekoeld zijn kun je het toetje in elkaar zetten. Klop de slagroom met de suiker stijf en plaats dan alle onderdelen in een glaasje. Wij hebben het in laagjes opgebouwd. Eerst een beetje slagroom, dan een beetje fruit en schuim en vervolgens weer een laagje slagroom, fruit en schuim.

Genieten maar!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureNagerechtenFeestdagenKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter