Recept

Fajita’s met Halloumi en Paprika

Fajita's met Halloumi en Paprika

Deze vegetarische fajita’s met halloumi en paprika zijn erg makkelijk te maken en vol van smaak. Halloumi is een heerlijke Griekse geitenkaas, dat een krokant korstje krijgt wanneer het wordt gebakken. Daarmee is het een perfecte vleesvervanger. Onze heerlijke Mexicaanse kruidenmix maakt het gerecht helemaal af.

Bereiding van Fajita’s met Halloumi en Paprika

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de uien in halve ringen en de paprika en de halloumi in reepjes. Kruid de paprika. de uien en de halloumi met onze Mexicaanse kruidenmix en de olijfolie. Lees hier wat er in onze mexicaanse kruidenmix zit.

Plaats de paprika, de uien en de halloumi op een ovenschaal of op een bakplaat en grill dit ongeveer 20-25 minuten tot de halloumi naar jouw wens is.

Snijd ondertussen de limoen in partjes en haal de korianderblaadjes van de takjes af. Verwarm dan de tortilla’s kort, volgens instructies op de verpakking.

Wanneer de halloumi en de groente klaar zijn, kun je jouw fajita’s bouwen. Leg eerst de groente op de verwarmde tortilla’s, plaats dan de halloumi bovenop en versier de fajita’s met koriander en limoensap.

De Fajita’s met halloumi zullen naar meer smaken.

Geniet van deze heerlijke Mexicaanse maaltijd!

Fajita's met Halloumi en Paprika

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVegetarische Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter