Deze vegetarische fajita’s met halloumi en paprika zijn erg makkelijk te maken en vol van smaak. Halloumi is een heerlijke Griekse geitenkaas, dat een krokant korstje krijgt wanneer het wordt gebakken. Daarmee is het een perfecte vleesvervanger. Onze heerlijke Mexicaanse kruidenmix maakt het gerecht helemaal af.
Bereiding van Fajita’s met Halloumi en Paprika
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de uien in halve ringen en de paprika en de halloumi in reepjes. Kruid de paprika. de uien en de halloumi met onze Mexicaanse kruidenmix en de olijfolie. Lees hier wat er in onze mexicaanse kruidenmix zit.
Plaats de paprika, de uien en de halloumi op een ovenschaal of op een bakplaat en grill dit ongeveer 20-25 minuten tot de halloumi naar jouw wens is.
Snijd ondertussen de limoen in partjes en haal de korianderblaadjes van de takjes af. Verwarm dan de tortilla’s kort, volgens instructies op de verpakking.
Wanneer de halloumi en de groente klaar zijn, kun je jouw fajita’s bouwen. Leg eerst de groente op de verwarmde tortilla’s, plaats dan de halloumi bovenop en versier de fajita’s met koriander en limoensap.
Deze fajita’s zullen zeker weten naar meer smaken. Het is een heerlijke, goedgekruide vegetarische maaltijd.
Laat gerust een reactie achter