Recept

Feta Kruiden Dip

Feta Kruiden Dip

Deze feta kruiden dip zit vol met heerlijke kruiden, romige avocado, zoute feta en verfrissende citroen. Een heerlijke dip, die fris en romig is. Perfect om stukjes naanbrood of stokbrood in te dippen. Voor dit recept kun je ook gebruik maken van kruiden, die je eventueel nog in jouw koelkast hebt liggen. Natuurlijk kun je ook naar de winkel om deze specifieke kruiden te kopen. Hoe dan ook, een heerlijke dip, die het zeker waard is om gemaakt en gegeten te worden!

Bereiding van Feta Kruiden Dip

In een foodprocessor plaatsen wij de feta, de knoflook, de avocado, het sap van een halve citroen, de munt, de dille, de basilicum en de dijon mosterd. Pureer het tot het samenkomt.

Voeg vervolgens de olijfolie toe en pureer het tot de olijfolie volledig is opgenomen in de dip.

Als laatste voegen wij beetje bij beetje het water toe tot de dip helemaal egaal is.

Breng het extra op smaak met peper en zout.

Deze dip is super lekker om te dopen met versgebakken naanbrood, om groente in te dippen, op een broodje met rosbief of in een lekkere maaltijdbowl. De opties zijn eindeloos!

Als je de Feta Kruiden Dip niet gelijk wilt opeten, kan je hem in een afgesloten bakje plaatsen en 4-5 dagen in de koelkast bewaren.

Enjoy!

Feta Kruiden Dip
Feta Kruiden Dip
Feta Kruiden Dip
Feta Kruiden Dip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Dips, Sauzen en Smeersels

Laat gerust een reactie achter