Recept

Flammkuchen met Carpaccio

Flammkuchen met Carpaccio
Flammkuchen met Carpaccio

De flammkuchen hebben wij helemaal ontdekt! Ondertussen maken wij het wel bij elk feestje of vrijdagmiddagborrel. Het ideale is dat je het kan combineren met alles wat je maar lekker vindt. Wij besloten een versie te maken met carpaccio. Wij zijn alledrie dol op carpaccio en dus leek het ons niet meer dan logisch om deze versie met jullie te delen. Dus hier heb je het, een heerlijke flammkuchen met carpaccio, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Bereiding van de Flammkuchen Carpaccio

Bereid het deeg voor de flammkuchen, zoals staat beschreven in ons basisrecept voor flammkuchen. Rol het deeg voor de flammkuchen uit en smeer het in met crème fraîche.

Bak de flammkuchen in een voorverwarmde oven op 200 graden in 20 minuten goudbruin en gaar. Grill ondertussen in een koekenpan de pijnboompitten en laat deze afkoelen.

Smeer de flammkuchen vervolgens in met een beetje truffelmayonaise. Verdeel de carpaccio over de flammkuchen en spreidt hierover de pijnboompitten en de parmezaanse kaas. Snijd de flammkuchen in stukken en serveer direct.

Flammkuchen met Carpaccio
Flammkuchen met Carpaccio

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Pizza & FlammkuchenLunch

Laat gerust een reactie achter