Frambozen gevuld met Chocolade

Frambozen gevuld met Chocolade

We hadden laatst een heerlijk recept gemaakt met frambozen en chocolade en er bleef gelukkig nog een beetje over. Dit is de ultieme oplossing als er chocolade en fruit overblijft. Heerlijk om fruit in chocolade te dippen en het dan te laten opdrogen in de koelkast. Bij deze frambozen doen we het ietsje anders.

Bereiding

Snij de chocolade in kleine stukjes en smelt/temper de chocolade. Lees in dit artikel, hoe je het beste chocolade kan smelten.

Doe de gesmolten chocolade in een hersluitbare diepvrieszak of een spuitzak. Knip een klein puntje van een hoek van de zak en vul de frambozen met de chocolade. Zet de frambozen met chocolade vervolgens naast elkaar en rechtop neer in een bakje. Plaats de frambozen in de koelkast en laat de chocolade hard worden. Dit duurt ongeveer een kwartiertje.
Geniet van deze heerlijke snack.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodVoor bij de KoffieZoeternij
Deel:

Laat gerust een reactie achter