Franse Uiensoep

Franse Uiensoep

Uiensoep! Heerlijk, vol van smaak en uit de slowcooker! Wat wil je nog meer? Deze heerlijke franse uiensoep wordt afgetopt met een stokbroodje belegd met mix van Zwitserse gruyere kaas en normale belegen kaas.

Bereiding van de Franse Uiensoep

Wij hebben gesneden uien gekocht in de supermarkt, zodat wij zelf de uien gelukkig niet hoeven te snijden. Wij plaatsen dan ook gelijk de gesneden uien in de slowcooker en smelten vervolgens de boter.

Voeg de suiker, zout & tijm aan de boter toe en meng het. Schenk de boter over de uien heen en zetten vervolgens de slowcooker aan. Kook de uien voor 8-10 uur op hoog of totdat de uien lekker gekarameliseerd zijn.

Voeg nadat de uien lekker gebruind zijn de rundvleesbouillon, rode wijnazijn, zout & peper toe. Kook dit 2 uur mee.

Verwarm de oven voor en snijd het stokbrood in plakjes. Meng de twee kazen door elkaar heen en beleg de stokbroodplakjes met de kaas. Grill de kaas tot lekker gesmolten en goudbruin. Serveer de soepkommen met de stokbroodplakjes op de soep.

Geniet van deze heerlijke soep!

Franse Uiensoep
Franse Uiensoep

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondSlowcookerSoepen
Deel:

Laat gerust een reactie achter