Fruit Springrolls

Fruit Springrolls

Hallo, zomer in een rolletje! Een heerlijke fruitsnack is altijd welkom tijdens de zomer. Deze fruit springrolls zijn een heerlijke en zoete twist van de verse loempia. Gevuld met vers fruit en geserveerd met een honing citroen dip. Zo maak je fruit extra bijzonder! Ze zijn niet alleen lekker maar ook nog eens super leuk om te maken en uit te delen. Zet ze op de tafel en dippen maar!

Bereiding

Snijd de aardbeien in plakjes en de kiwi en mango in kleinere stukjes. De bosbessen en frambozen blijven heel. Je kunt eventueel de frambozen ook nog door de helft snijden. Vul een schaal of een diep bord met lauwwarm water. Week hierin één rijstvel ongeveer 20 seconden. De rijstvellen zullen door het warme water zacht worden. Leg vervolgens het rijstvel op een schone plank. Leg in het midden van elk vel de stukjes fruit naast elkaar. Om een mooi regenboog effect te creëren, begonnen wij met de bosbessen, vervolgens de frambozen, aardbeien, mango en kiwi. Vouw daarna het rijstvel over de vulling, vouw de zijkanten naar binnen en rol de springroll op. Doe dit ook met de andere 5 rijstvellen.

Deze fruitsnack is heerlijk met een honing- citroen dip. Meng 1 eetlepel honing met 2 eetlepels citroensap. Doop voor het genieten, de springroll in de dip. Smullen maar!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondTussendoortje
Deel:

Laat gerust een reactie achter