Recept

Spaanse Sangria

Fruity Sangria

Sangria, wie kent het niet! Sangria is een typisch Spaans drankje. De basis bestaat uit rode of witte wijn met zomerse vruchten. Een heerlijke fruitige Sangria is, naar onze mening, één van de lekkerste drankjes tijdens een warme zomerdag. Wij hebben een variatie op de traditionele sangria gemaakt. De combinatie van een zachte rode wijn met de Spaanse Licor 43 en sinas is echt heerlijk fruitig. Dit is toch een heerlijk begin van deze zonnige zomer?!

Bereiding

Het maken van een Sangria is natuurlijk erg simpel. Het is een kwestie van het samenvoegen van alle ingrediënten.

Mix de rode wijn, Licor 43 en sinas met elkaar in een grote kan. Snijd daarna de sinaasappel en limoen in halve plakjes en voeg deze toe aan de sangria. Zet dan de kan sangria in de koelkast. Hierdoor trekt de smaak van de citrusvruchten in de sangria. Daarnaast is een sangria ook het lekkerste als deze heerlijk koel is.

Nu kun je heerlijke genieten van deze zomerse verfrissing. Mocht je de sangria heerlijk koel willen houden, dan kun je ook gebruik maken van ijsklontjes. Gebruik er alleen niet te veel. Als ze smelten dan zal je sangria gauw te waterig smaken en dat is natuurlijk érg zonde!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureTapasDrankjesSangria
Deel:

Laat gerust een reactie achter