Recept

Gamba Pesto Spies

Gamba Pesto Spies
Gamba Pesto Spies

Gamba’s op de bbq zijn altijd een goed idee. Vorig jaar maakten jullie al kennis met onze gamba spiesjes gekruid met peterselie, chilipeper en knoflook. Nu de nieuwe zomer is aangebroken, is het tijd voor een andere variant. Bij ons thuis is niet iedereen gek op garnalen, maar ze houden wel allemaal van pesto. Deze heerlijke gamba pesto spies viel dan ook goed in de smaak. Het is een simpel recept en heeft slechts twee ingrediënten! Makkelijker kun je het jezelf niet maken. 

Bereiding

Haal de wokgarnalen uit de vriezer en laat deze ontdooien. Ondertussen kun je alvast de verse pesto volgens ons recept klaarmaken. Wanneer de wokgarnalen ontdooid zijn, doe je ze in een grote hersluitbare diepvrieszak. Meng de garnalen met drie grote eetlepels verse pesto en zorg ervoor dat alle garnalen goed bedekt zijn. Laat alles minimaal 30 minuten intrekken. Hoe langer je de pesto laat intrekken, hoe sterker de pestosmaak zal zijn.

Rijg, na minimaal een half uurtje wachten, de wokgarnalen op de stokjes. Gril ze daarna ongeveer 3 minuten lang. Keer ze halverwege de tijd om. De gamba’s zijn gaar wanneer ze niet glazig zijn, maar wit. Serveer er een lekker cocktailsausje bij en ze zijn ready to eat!

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelVis GerechtenBarbecue

Laat gerust een reactie achter