Recept

Garnalen Spiesjes

Garnalen Spiesjes
Garnalen Spiesjes
Garnalen Spiesjes
Garnalen Spiesjes

Met het zomerse weer is vis ook erg lekker op de barbecue. Neem eens een voorbeeld van deze heerlijke garnalen spiesjes. Ze zijn makkelijk te maken en heerlijk gekruid met rode pepers, knoflook en peterselie. Een super lekkere combinatie waar je niet gauw genoeg van krijgt. Deze garnalen kun je ook maken voor een tapas party of voor een heerlijke pasta. Op deze manier kun je het hele jaar door genieten van deze garnalen en zit je niet aan de barbecue verbonden. Alle kanten kun je er mee op. Geweldig toch?!

De Voorbereiding

Ontdooi de garnalen. Hak de peterselie fijn en pers de knoflook. Snijd vervolgens de pepers door midden en verwijder de zaadlijst. Eventueel kan je de zaadlijst ook laten zitten, maar dan is het een stuk pittiger!

Dep de garnalen droog en plaats deze in een grote ovenschaal, zodat ze goed kunnen worden verspreid. Meng de garnalen met de peterselie, rode pepers, knoflook en olijfolie. Laat dit minimaal een half uur intrekken.

Bereiding van de Garnalen Spiesjes

Wanneer de garnalen goed zijn ingetrokken kan je de garnalen rijgen aan een spiesje. Er passen ongeveer 5 garnalen op een spiesje. Grill de garnalen op de barbecue of in een grillpan. De garnalen zijn goed wanneer ze niet meer glazig zijn, maar stevig witroze vlees hebben. Daarna kun je ze van de grill halen en genieten van deze heerlijke spiesjes.

Enjoy!

Meer barbecue recepten? Kijk dan eens op deze pagina.

Garnalen Spiesjes
Garnalen Spiesjes
Garnalen Spiesjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVis GerechtenBarbecue

Laat gerust een reactie achter