Gefrituurde Tortellini’s

Gefrituurde tortellini’s? Ja zeker! Pasta kun je ook frituren en dat zorgt voor een heerlijke partysnack. Zeker deze met gevulde tortellini’s in een krokant, goudbruin jasje. Het is makkelijk om te maken en heerlijk als borrelhapje. Bij ons thuis genieten we hier al regelmatig van!

Bereiding

Verhit een liter arachideolie in een grote pan tot 180 graden.

Kook ondertussen in een andere pan de tortellini’s in 2 minuten gaar. Giet de pan en laat de tortellini’s in een kom. Bereid die kleinere kommetjes voor. Vul het eerste kommetje met bloem, het tweede kommetje met 2 geklopte eieren en de laatste kom met het paneermeel, paprikapoeder, knoflookpoeder en peterselie.

Haal de tortellini’s één voor één, eerst door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het panneermeel. Frituur dan de gevulde pasta in kleine porties in de olie. Ze moeten genoeg ruimte hebben in de pan om een beetje te kunnen zwemmen. In 3 minuten zal de pasta mooi goudbruin worden.

Laat de hapjes goed uitlekken op een stukje keukenpapier en leg ze dan allemaal op een groot bord.

In een handomdraai heb je een makkelijk en lekker borrelhapje. Eén portie is voldoende voor ruim 10-15 mensen.

Meer zin in een ander hapje voor bij de borrel? Kijk dan hier.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter