Recept

Gegrilde Italiaanse Groente met Burrata

Lunchen op z’n Italiaans? Dat doe je zeker met deze gezonde, goedgevulde salade. Lekkere gegrilde Italiaanse groente op smaak gebracht met de nieuwe Italian Tomato, liquid spice blend, van Verstegen en daar boven op heerlijk zachte burrata. Oh, wat is dit toch lekker! Daarna is het snel klaar, makkelijk te maken (de oven doet het werk) en ook heerlijk om de volgende dag mee te nemen naar je werk. Mijn collega’s waren er immers onwijs blij mee! Kortom, zeker een dikke aanrader.

Bereiding Gegrilde Italiaanse Groente met Burrata

Zet de oven alvast aan op 200 graden op grillstand.

Snijd de courgette in halve plakjes, de aubergine in kwartjes en de paprika in reepjes. Vervolgens halveer je de tomaatjes en voeg je alle groente toe in een grote kom. Meng dan de groente met de liquid spice blend van Verstegen en roer alles goed door elkaar.

Pak een bakblik en bekleed deze met bakpapier. Verspreid hier de groente overheen en grill de groente in 15 minuten beetgaar.

Zodra de groente uit de oven komt, kun je deze laten afkoelen. Verspreid dan de groente over 2 bordjes en leg hier een halve bol burrata boven op.

Eventueel kun je het gerecht nog een beetje kruiden met peper, zout en oregano. Echter zal de spice blend ook voldoende smaak geven.

Geniet van deze heerlijke, gezonde lunch!

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchSalades
Deel:

Laat gerust een reactie achter