Recept

Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala

Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala
Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala

Op zoek naar heerlijke gezonde snack voor tijdens werk of voor ’s avonds op de bank tijdens jouw favo serie? Dan hebben wij weer iets onwijs lekkers voor je bedacht. Heerlijke en gezonde gegrilde kikkererwten en edamame met masala. Deze snack is, zoals jullie van ons gewend zijn, gemakkelijk om te maken en heeft eigenlijk alleen wat tijd in de oven nodig. De edamame boontjes en de kikkererwten worden gekruid met Surinaamse Garam Masala, dezelfde kruiden die je in roti gebruikt! Dit geeft het weer eens een andere smaak dan je normaal gewend bent.

Bereiding van Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Mix de kikkererwten en de edamame boontjes met de garam massala en eventueel een snufje zout. Verspreid de gekruide kikkererwten en edamame boontjes over een met bakpapier beklede bakplaat.

Plaats de bakplaat in het midden van de oven en grill de edamame boontjes en de kikkererwten tot ze knapperig zijn. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Laat de boontjes en kikkererwten eventjes afkoelen en smullen maar.

Een lekker verantwoord tussendoortje bij jouw favoriete serie!

Andere verantwoorde tussendoortjes zijn bijvoorbeeld onze gegrilde kikkererwten met kaas en ui of onze appelchips met kaneel

Wil je nog meer gezonde tussendoortjes? Klik dan hier!

Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala
Gegrilde Kikkererwten en Edamame met Masala

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Gezonde Tussendoortjes

Laat gerust een reactie achter