Recept

Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus

Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus

Deze gegrilde varkenshaas met chimichurri saus is een heerlijke hoofdgerecht voor jou en jouw familie. De varkenshaas kruiden wij eerst met een heerlijke spice rub. Die zorgt voor een heerlijk krokant randje aan het vlees. Vervolgens zorgen de kruiden in de chimichurri saus voor een smaakexplosie. Dat klinkt toch geweldig?

Bereiding van Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri Saus

Wij maken van te voren alvast de Chimichurri saus volgens dit recept. Mix alle kruiden met de suiker en wrijf de varkenshaas in met deze kruiden.

Verwarm de pan op medium-hoog vuur. Grill de varkenshaas en draai af en toe, zodat hij rondom bruin wordt. Wanneer de varkenshaas tussen de 60 en 65 graden is in het dikste gedeelte dan is het vlees goed. Dit is afhankelijk van hoe warm de pan is, maar het zal ongeveer 20 minuten duren. Om het lekkerste vlees te krijgen, raden wij aan om een vlees thermometer te gebruiken.

Wanneer het vlees de juiste kerntemperatuur heeft bereikt, laten wij hem drie minuten rusten op de snijplank. Snijd het vervolgens in gelijke plakken en schep de chimichurri saus hieroverheen.

Geniet van deze malse varkenshaas met chimichurri!

Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus
Gegrilde Varkenshaas met Chimichurri saus

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenFeestdagenKerst

Laat gerust een reactie achter