Gegrilde Wortels en Pastinaak

ovenheerlijke gegrilde pastinaken en wortels

Een heerlijke snack, deze gegrilde wortels en pastinaak. Je kan het ook eten als een bijgerecht,met een lekker stukje vlees bijvoorbeeld.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden en op grillstand. Schil de wortels en de pastinaken. Snij deze in gelijkmatige reepjes. Leg bakpapier op de bakplaat.

Bereiding

Verdeel de wortel- en pastinaakreepjes over een bakplaat. Als er teveel wortel- en pastinaakreepjes zijn, verdeel het dan over meer bakplaten. Verdeel de olie gelijkmatig over de rrepjes en bestrooi ze met grote korrels zout. Bak de reepjes 40 minuten. Draai ze na 20 minuten om en strooi er nog wat zoutkorrels overheen. Na  40 minuten leg je aluminiumfolie over de bakplaat heen en plaats de bakplaat opnieuw in de oven, nog ongeveer 20 minuten, totdat de pastinaak- en wortelreepjes gaar zijn.

Geniet ervan!

Pastinaak en wortel ongegrild
Gegrilde pastinaak en wortel

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: TussendoortjeGezondBijgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter