Quiche met Geitenkaas, Spinazie & Tomaat

QUICHE GEITENKAAS

Een quiche op zijn tijd is altijd een goed idee. De basis is altijd hetzelfde maar de variaties zijn eindeloos. Van de week maakten wij weer zo’n heerlijke hartige taart. Rijkelijk gevuld met spinazie, zongedroogde tomaten en geitenkaas. Deze quiche is snel klaar en zit boordevol smaken. Een hartige taart die op ieder moment van de dag en bij iedere gelegenheid gegeten kan worden.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek een quichevorm (30cm) met bladerdeeg en prik met een vork gaat in de bodem. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en bak de spinazie in een koekenpan. De gebakken spinazie snijd je vervolgens ook in kleine stukjes. Klop de melk en eieren samen en voeg hier de tomaten en spinazie aan toe. Giet het eier-groente mengel in de beklede quiche vorm en verdeel daarna de zachte geitenkaas over het mengsel. Bak de quiche ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Na 40 minuten haal je de quiche uit de oven en laat je deze eventjes afkoelen. De quiche is zowel warm als koud heerlijk om te eten. Geniet ervan!

Tip!  Stukjes quiche over? Een quiche kun je heel goed invriezen. Haal ze de ochtend voor gebruik vervolgens weer uit de vriezer en laat ze ontdooien in de koelkast. Dan kun je een andere avond ook genieten van deze heerlijke quiche.

Quiche Geitenkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Quiches & PlaattaartenVegetarisch
Deel:

Laat gerust een reactie achter