Recept

Gele Curry Pasta

Curry, mmmm wat zijn wij hier toch gek op. Regelmatig maken wij een heerlijke curry voor ons zelf. Heerlijk met kip of lekker vegetarisch. Eén ding wat wij sowieso altijd doen, is onze eigen curry pasta maken. Onze eigengemaakte rode curry pasta staat al vanaf het begin van onze blog online. Nu hebben wij een onwijs lekkere gele variant gemaakt. Rijk van smaak en veel gezonder dan uit een pakje. Perfect voor een heerlijke gele curry!

Het maken van Gele Curry Pasta

Een eigen gele curry maken is eigenlijk onwijs makkelijk. Het belangrijkste is dat je alle ingrediënten op de juiste hoeveelheid afweegt. Hierdoor zal de gele curry perfect in verhouding zijn.

Snijd de citroengras fijn voor dat je het in de foodprocessor stopt. Rasp de limoen en pers vervolgens het sap eruit.

Plaats alle ingrediënten in een foodprocessor en meng alles tot een mooie curry pasta.

Bewaren

Doe de currypasta in een goed gereinigde pot. Steriliseer de pot door het even in kokend water te leggen. Wanneer de pasta in de pot zit kan je de pasta afdekken met een klein laagje zonnebloemolie. Op deze manier kan je de pasta ongeveer twee weken goed houden in de koelkast.

Je kunt de gele curry pasta ook per portie invriezen. Schep het dan in een diepvrieszakje en als je deze plat neerlegt in de diepvriezer dan hoeft het niet veel plaats in te nemen.

Inspiratie nodig om deze heerlijke gele curry te gebruiken? Deze heerlijke gele curry uit de slowcooker is een geweldig recept om met deze pasta te maken.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: BasisreceptCurry, Boemboe en Marinades
Deel:

Laat gerust een reactie achter