Recept

Gele Curry uit de Slowcooker

Gele Curry uit de Slowcooker
Gele Curry uit de Slowcooker

Oh man, wat zijn wij toch gek op curry’s. Deze keer maken wij een heerlijke gele curry met kip en aardappel in de slowcooker. De curry is goed gevuld, lekker van smaak en door de slowcooker erg makkelijk om te maken. Je hebt er eigenlijk geen om kijken naar en binnen een paar uurtjes heb je een heerlijk gerecht op tafel.

Voor deze curry maken wij gebruik van de gele curry van Sutharos. Deze kun je kopen bij bijvoorbeeld de Jumbo of Vomar. Natuurlijk kun je ook een andere curry gebruiken. Wij zijn daarnaast ook dol op onze slowcooker. De slowcooker die wij gebruiken is van het merk Crockpot. Je kunt deze hier kopen.

Bereiding Gele Curry uit de Slowcooker

Snijd de kipfilet en aardappel in blokjes en snijd de ui fijn. Plaats de aardappelen, uien en kip in de slowcooker met de kipfilet boven op. In een andere kom mengen wij de kokosnootmelk met de gele curry pasta. Schenk dit vervolgens over de kip en aardappelen heen.

Kook het op laag voor 4 uur en kijk of dan de aardappelen goed gaar zijn. Als ze nog niet goed gaar zijn, laat de slowcooker nog langer aanstaan.

Voeg eventueel nog wat extra curry pasta en zout als het nog niet goed genoeg op smaak is.

Serveer deze gele curry uit de slowcooker met koriander en rijst.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVlees Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter