Recept

Gember Vlierbloesem Mocktail

Gember Vlierbloesem Mocktail
Gember Vlierbloesem Mocktail
Gember Vlierbloesem Mocktail

Tegenwoordig zijn wij helemaal in de ban van gember. Gember in de thee, gembershotjes, gemberbier en allerlei soorten drankjes, die je hiermee kunt maken. Als het gaat om een heerlijke cocktail met gember is de moscow mule zeker een groot favoriet hier thuis. Heerlijk met vodka en munt! Toch zijn er genoeg redenen waarom een cocktail met alcohol niet altijd een goed idee is. Bijvoorbeeld als je zwanger bent of de BOB. Ook heb je niet altijd zin in alcohol. Daarom hebben wij een heerlijke mocktail gemaakt. Een mocktail is een alcoholvrije cocktail en in dit geval een heerlijke drankje met gembershot, vlierbloesemsiroop en 7-up. Deze gember vlierbloesem mocktail is net zo feestelijk als een cocktail, maar dan zonder alcohol. Heerlijk!

Bereiding van de Gember Vlierbloesem Mocktail

Zoals bij elk drankje is ook deze mocktail makkelijk om te maken.

Zorg ervoor dat de je de juiste hoeveelheden klaar hebt staan en dat je ijsklontjes in de vriezer hebt liggen, Knijp ook alvast een limoentje uit.

Pak dan een glas en schenk hier als eerste de gembershot en vliesbloesemsiroop in. Voeg dan de ijsklontjes toe en schenk hier de limoenap en 7-up bij.

Roer alles goed door elkaar en geniet van deze heerlijke mocktail!

Enjoy!

Meer alcoholvrije drankjes? Kijk dan eens op deze pagina. Wellicht is deze heerlijke Virgin Mojito ook wat voor jou namelijk.

Gember Vlierbloesem Mocktail
Gember Vlierbloesem Mocktail
Gember Vlierbloesem Mocktail

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: DrankjesNon Alcoholische Drankjes

Laat gerust een reactie achter