Recept

Gembernoedels met Kip

Gembernoedels met Kip
Gembernoedels met Kip
Gembernoedels met Kip

Deze gembernoedels met kip is een heerlijk Aziatisch gerecht, wat vol smaak zit en makkelijk te bereiden is. De noedels breng je op smaak met vissaus, oestersaus en verse ingrediënten zoals gember, knoflook en ui. Ook is er lekker veel groente in verwerkt. De paddenstoelen, paprika en bosui passen erg goed bij de Aziatische smaken en de kip. Dit eenpansgerecht is een makkelijk wokgerecht, dat je met 20 minuten op tafel hebt staan. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Bereiding van Gembernoedels met Kip

Snijd de kipfilet in blokjes en mix het met de sojasaus en de witte peper. Zet de kipfilet dan opzij. In een ander kommetje mixen wij de vissaus met de oestersaus.

Zet een pan met water op het vuur om straks de noedels in te koken.

Snijd de knoflook, de gember en het uitje fijn. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui. Na 2 minuten voegen wij de knoflook toe. Voeg na enkele minuten ook de kipfilet toe en bak deze tot het bijna gaar is. Voeg vervolgens de paprika, paddenstoelen en de gember toe.

Kook nu de noedels volgens de instructies op de verpakking, terwijl je af en toe roert in de wokpan. Wanneer de noedels gekookt zijn, voeg je deze toe aan de wok. Voeg dan ook de oester/vissaus toe. Mix dit goed en zorg dat alles bedekt is met deze saus. Bak de saus even mee.

Snijd de bosuitjes fijn en top het gerecht af met lekkere bosuitjes.

Eet Smakelijk!

Gembernoedels met Kip
Gembernoedels met Kip
Gembernoedels met Kip
Gembernoedels met Kip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter