Gerookte Zalm Carpaccio

Op zoek naar een simpel maar smaakvol voorgerecht tijdens de feestdagen? Maak dan deze mooie gerookte zalmcarpaccio. Carpaccio van ossehaas is een van de bekendste voorgerechten. Echter kun je met carpaccio verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een vegetarische variant met bieten of courgette. Voor de feestdagen besloten wij voor een carpaccio van zalm te gaan. Lees hieronder ons recept.

Bereiding

De bereiding van deze heerlijke carpaccio is eigenlijk erg makkelijk.

Snijd de rode ui in halve ringen, de cherrytomaten in kwartjes en kruimel de feta. Pers de halve citroen uit en meng dit met de olijfolie.

Beleg een bordje met een beetje rucola melange en verdeel hier de dungesneden plakjes gerookte zalm over. Versier dan de plakjes zalm met de rode ui, de feta kruimels en kappertjes. Sprenkel een beetje van de citroen- olijfolie over alle ingrediƫnten en breng het op smaak met een snufje peper.

Nu kun je genieten van dit mooie voorgerecht.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondHoliday treatsKerstVoorgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter