Recept

Gevulde Eieren met Makreel

Gevulde Eieren met Makreel

Een klassieker, gevulde eieren. Je kunt ze op verjaardag bijna niet wegdenken. Deze gevulde eieren met makreel zijn toch net weer even anders dan de normale variant. Wij gebruikten namelijk de makreel filets van Princes om deze gevulde eieren te updaten! Een heerlijke, gezonde snack vol met eiwitten en goede vetten. Lekker bij de borrel tijdens de paasdagen!

Bereiding Gevulde Eieren met Makreel

Zet een steelpannetje met water en eieren op het vuur. Wanneer het water kookt zet je de eierwekker op 8-9 minuten om te zorgen dat ze hardgekookt worden.

Zodra de eieren hard gekookt zijn, laat je ze schrikken met koud water. Pel dan de eieren en snijd ze horizontaal door het midden.

Verwijder het eigeel voorzichtig uit het eiwit en leg deze in een apart kommetje. Meng het eigeel met de mayonaise, peper, zout en paprikapoeder. Roer het goed door elkaar totdat een gladde mousse ontstaat. Vul dan de witte halve eitjes met de eigeel mousse door het gebruik van een theelepel. Plaats hier een stukje makreelfilet boven op en als laatste versier je de gevulde eieren met een beetje waterkers.

Leg alle gevulde eieren op een bordje en deel ze rond.

Geniet ervan!

Meer inspiratie voor gevulde eieren nodig? Wij hebben ook nog gekleurde gevulde eieren of gevulde eieren met rode bieten hummus voor jullie online staan!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondVoor bij de borrelFeestdagenPasen

Laat gerust een reactie achter