Recept

Gevulde Paprika’s met Tuna Melt

Gevulde Paprika's met Tuna Melt
Gevulde Paprika's met Tuna Melt
Gevulde Paprika's met Tuna Melt
Gevulde Paprika's met Tuna Melt

Tuna melt meets gevulde paprika! Kennen jullie de tuna melt al? Het is tonijn met gesmolten kaas, vaak geserveerd als tosti of op een broodje. Dit keer gaan wij voor koolhydraat arme variant en maakten wij gevulde paprika’s met tuna melt. De paprika’s zijn heerlijk gevuld met een tonijnsalade en daarnaast bestrooit met cheddar kaas. Heerlijk als lunch of als je voor een koolhydraat arme avondmaaltijd wil gaan. Bovendien is deze maaltijd erg makkelijk om te maken én binnen een kwartiertje klaar. Perfect toch!

Bereiding van de Gevulde Paprika’s met Tuna Melt

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Was de paprika’s en snijd ze dan door de helft. Verwijder de zaden maar zorg er wel voor dat het steeltje er aan blijft zitten. Op deze manier blijft de paprika een mooi bakje waar de tonijn in kan.

Snijd dan de rode ui in snippers en de bleekselderij fijn. Meng vervolgens de tonijn met de rode ui, bleekselderij, mayonaise en sambal in een kommetje. Schep alles goed door elkaar zodat het een heerlijke tonijnsalade wordt.

Pak de paprika’s en leg deze in een ovenschaal of op een bakplaat. Schep dan de tonijnsalade in de paprika kommetjes en strooi de cheddar kaas er over heen.

Plaats dan de ovenschaal/bakplaat in de oven en bak de tuna melts af in 8-10 minuten. Strooi eventueel nog wat bosuitjes over de de tuna melt wanneer ze uit de oven komen en geniet er van!

Enjoy!

Gevulde Paprika's met Tuna Melt
Gevulde Paprika's met Tuna Melt
Tuna Melt Paprika's

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Koolhydraat Arme GerechtenLunch

Laat gerust een reactie achter