Recept

Gevulde Varkenshaas met Brie

Gevulde Varkenshaas met Brie

Deze heerlijke gevulde varkenshaas met de brie en honing is een waardig gerecht om op tafel te zetten. Het vlees is lekker mals, de brie lekker romig en de honing zoet. Daarnaast past de rozemarijn ook goed bij dit gerecht. Lekker als er vrienden komen eten of op een romantisch avondje. De bereiding is eenvoudig en de uitvoering is om te smullen.

Wij houden wel van een goed gevuld stukje vlees. Ook maakten wij al eerder varkenshaas gevuld met pesto en omhuld met serranoham. Ook een dikke aanrader!

Bereiding Gevulde Varkenshaas met Brie

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Zorg voor 2 gelijke varkenshaas stukken. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout. Verwarm een vleespan met boter en bak de varkenshaas hierin half gaar. (Je gaart de varkenshaas verder in de oven).

Snijd de brie in plakjes en haal de rozemarijn van de takjes. Maak ongeveer 3 insnedes in een stukje varkenshaas. Deze vul je met de plakjes brie.

Plaats de stukken vlees in een ovenschaal. Meng de olie, honing en rozemarijn met elkaar en giet de marinade vervolgens over de stukken vlees. Zorg dat ze helemaal goed ingesmeerd zijn. Vervolgens gaat de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven.

Na 15 minuten kan de  ovenschaal uit de oven en de varkenshaas geserveerd worden.

Heerlijk met gebakken aardappeltjes en wat groente zoals broccoli of haricoverts.

Eet Smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenFeestdagenKerst

Reacties (17)

Laat gerust een reactie achter