Recept

Gevulde Vijgen met Geitenkaas en Parmaham

Heerlijk vijgen. Een veelzijdige vrucht waar je zowel heerlijke zoete als hartige gerechten mee kan maken. Wij maakten er een prachtig en lekker voorgerecht mee. Deze gevulde vijgen met geitenkaas en omhuld met parmaham zijn snel gemaakt en staan snel op tafel. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg feestelijk uit. Perfect voor de feestdagen.

Bereiding Gevulde Vijgen met Geitenkaas

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Snijd de vijgen kruislings in, tot bijna de bodem. Niet helemaal door snijden want we willen dat de vijg heel blijft.

Vul de vijgen met de zachte geitenkaas en wikkel vervolgens 1 plakjes parmaham om de vijg heen.

Plaats beide vijgen in een kleine ovenschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de oven.

Verdeel daarna de walnoten over de vijgenpakketjes en begiet ze elk met een theelepel honing.

Pak twee bordjes en plaats elke vijg op een bedje van rucola op het bord.

Geniet van dit feestelijke en heerlijke voorgerecht.

Eet Smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsVoorgerechtenFeestdagenKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter