Recept

Gezonde Taco’s met Spruitjes

taco's met spruitjes
Gezonde Taco's met Spruitjes
Gezonde Taco's met Spruitjes

We hebben al eens eerder laten zien, dat je spruitjes op meerdere manieren kan bereiden. Zo maakten wij heerlijke spruitjes stamppot met spekjes en voegden wij spruitjes toe aan een heerlijk ravioli gerecht. Nu hebben wij een recept waar spruitjes in combinatie met onze favoriete keuken worden klaargemaakt. Spruitjes op Mexicaanse wijze. Deze heerlijke gezonde taco’s met spruitjes, maïs en feta zijn heerlijk om doordeweeks te maken. Het gerecht staat binnen 15 minuten op tafel en is goed van smaak. Door de simpele toevoeging van onze Mexicaanse Taco Kruidenmix smaken de spruitjes gelijk naar taco’s.

Bereiding van deze Gezonde Taco’s met Spruitjes

Snijd de spruitjes fijn en laat de zwarte bonen goed uitlekken. Wij bakken daarna de spruitjes in een koekenpan met olijfolie, samen met de Taco Kruidenmix en een snuf zout.

Snijd een jalapeño fijn en haal de zaadjes eruit. In een andere koekenpan grillen wij de jalapeño samen met de maïs, het sap van een halve limoen en een snuf zout. Laat het een paar minuten grillen in de pan, zonder er al teveel aan te komen, dan wordt het lekker bruin en krokant. Bak dan ook de zwarte bonen mee, zodat deze verwarmd worden.

Nu is het tijd om de tortilla’s samen te stellen. We beginnen met een paar eetlepels van de spruitjes en daaroverheen doen we de spicy maïs met de zwarte bonen. Top het af met peterselie, feta en wat limoensap.

Eet Smakelijk!

taco's met spruitjes
taco's met spruitjes
taco's met spruitjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische Gerechten

Laat gerust een reactie achter