Glühwein uit de Slowcooker

Glühwein uit de Slowcooker

Een heerlijke winterse opwarmer uit de slowcooker, dat klinkt toch perfect. De slowcooker is ideaal om glühwein te maken. De wijn en specerijen gooi je allemaal tegelijk in de pan en je hoeft er niet de hele tijd bij te blijven. Na een tijdje heb je dan een heerlijk warm drankje. Vooral tijdens de feestdagen is deze glühwein uit de slowcooker ideaal. Het bereidt zichzelf, terwijl jij genoeg tijd hebt voor de rest van het kerstdiner of jouw gasten.

Gluhwein uit de Slowcooker

Snijd de appel, sinaasappel en halve citroen in stukjes/plakjes.

Zet de slowcooker op medium en voeg de wijn, specerijen, sinaasappel, appel, citroen en suiker toe. Doe de deksel op de slowcooker en wacht tot de vloeistof begint te borrelen. Dit duurt ongeveer een uurtje. Proef dan de glühwein of deze sterk genoeg en zoet genoeg is. Voeg eventueel nog wat extra suiker of water toe naar smaak. Laat dan de glühwein nog een half uurtje op ‘low’ staan. Mocht je niet genoeg tijd hebben, zou je het eventueel ook nu al kunnen inschenken.

Enjoy!

Glühwein uit de Slowcooker

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsSlowcookerDrankjesKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter