Recept

Gnocchi met Gegrilde Groenten

gnocchi met gegrilde groenten

Deze Gnocchi met gegrilde groenten is een simpel gerecht maar bevat onwijs veel smaak en zit boordevol groente. Ideaal om na een drukke dag toch nog genoeg groente binnen te krijgen. De maaltijd staat met een half uurtje op tafel. Daarnaast ziet het er onwijs vrolijk uit door alle kleuren van de groente. Als dit je niet overhaalt om dit gerecht te maken dan weten wij het ook niet meer.

Bereiding van Gnocchi met Gegrilde Groenten

Zet de oven alvast aan op 225 graden.

Snijd als eerste de rode uien in grove stukken. Pers dan de knoflookteentjes uit en halveer de tomaten. Je kunt de tomaten ook, mits ze erg groot zijn, in kwartjes snijden. Ook de paprika snijden we in grove stukken.

Voeg alle groente toe aan een kom en voeg hier de knoflookteentjes en gnocchi aan toe. Meng alles goed met elkaar. Voeg dan de olijfolie over de groente en gnocchi en breng alles op smaak met de zeezout en takjes rozemarijn (haal de naaldjes van de takjes).

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Mix alles goed met elkaar en verdeel dan alles over een bakplaat.

Grill de groente samen met de gnocchi in het midden van de oven 18 tot 20 minuten of tot het begint te verkleuren.

Serveer deze heerlijke schotel met wat heerlijke Parmezaanse kaas.

Eet Smakelijk!

Wij hebben ook nog een onwijs lekkere Gnocchi recept met paddenstoelen en feta. Kijk eens hier.

Gnocchi met gegrilde groenten

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta GerechtenTraybakeVegetarische Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter